[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win gave Fast & Furious 8-kleding!

Op 12 april brengt Universal Pictures de actiefilm Fast & Furious 8 uit in de bioscopen (ook in IMAX!) en wij mogen drie hele gave prijzenpakketten weggeven om dit te vieren. Wat zit er dan in het pakket? Een t-shirt (man of vrouw) en een erg gaaf baseballjack. Wil jij kans maken op zo’n pakket? Lees dan gauw verder!

fast_amp_furious_8_02038328_ps_1_s-highNu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Wil je meer informatie over de film? Kijk dan op de website: http://www.fastandfurious8.nl/ of de Facebookpagina: www.facebook.com/FastandFuriousNL.

winactie_fastfurious8

Wij geven dit keer maar liefst drie pakketten weg van Fast & Furious 8 en jij kan daar kans op maken. Hoe? Beantwoord onderstaande vraag.

Tijdens de opnames van de zevende film overleed helaas acteur Paul Walker. Wie waren de stand-ins in de scènes die Walker niet zelf meer heeft kunnen doen?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Fast & Furious prijsvraag”. Je hebt tot 17 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

6 Reacties

 1. Caleb en Cody Walker

  Reageer
 2. Caleb en Cody Walker

  Reageer
 3. caleb and cody walker

  Reageer
 4. Caleb en Cody Walker

  Reageer
 5. Caleb en Cody Walker

  Reageer
 6. Caleb en Cody Walker

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.