[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een gave giftbox van Atomic Blonde

Op donderdag 10 augustus verschijnt Atomic Blonde in de bioscoop, een heerlijke actiethriller met een jaren 80-gevoel. Om dit te vieren geven wij maar liefst vier keer een superleuk prijzenpakket weg met daarin een zonnebril, USB-stick en een sleutelhanger. Wil jij kans maken op deze leuke prijzen? Lees dan gauw verder.

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit.  Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Meer informatie over de film? Die vind je op de website: http://www.atomicblonde.nl.

Wil jij kans maken op een gaaf prijzenpakket met een zonnebril, USB-stick en sleutelhanger van Atomic Blonde? Beantwoord dan de volgende vraag:

Atomic Blonde speelt zich af tijdens de val van de Berlijnse muur, maar op welke datum was dat?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Atomic Blonde prijsvraag”. Je hebt tot 14 augustus de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

  1. 1989

    Reply
  2. 1989

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.