Prijsvraag: Win gave prijzen van Black Panther!

Op 14 februari verschijnt eindelijk Marvels Black Panther in de bioscoop. Om dit te vieren geven we twee keer een mooi prijzenpakket weg met daarin een Black Panther pennenhouder, Black Panther earphones en een Black Panther Glow in the Dark sleutelhanger. Wil jij kans maken? Lees dan gauw verder.

Marvels Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Wil jij kans maken op een prijzenpakket van Black Panther? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag.

Hij heeft nog niet heel veel ervaring, maar toch mocht hij Black Panther regisseren. Wie is de regisseur van Black Panther?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Black Panther prijsvraag”. Je hebt tot 19 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

2 Comments

  1. Super gaaf hoor!

    Reply
  2. Ryan Coogler

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.