Prijsvraag: Win gave prijzen van Thor: Ragnarok!

Op 26 oktober verschijnt Thor: Ragnarok in de bioscopen en om dit te vieren mogen we twee leuke prijzenpakketten weggeven via onze website. In beide pakketjes zitten oordopjes en een cardhelmet en daarnaast voegen we aan één pakketje ook nog een setje vrijkaarten toe. Wil je kans maken op deze prijzen? Lees dan gauw verder.

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Wil je weten wat wij van de film vonden? Op 24 oktober verschijnt onze recensie online.

Wil jij kans maken op één van de prijzenpakketten? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag. Nog meer kans maken? Kijk dan op onze Facebookpagina want ook daar geven we nog een pakket weg.

In Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer. Wat is de naam van deze hamer?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Thor prijsvraag”. Je hebt tot 30 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Redactie
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

7 Reacties

 1. Avatar

  Mjölnir

  Reageer
 2. Avatar

  Mjölnir

  Reageer
 3. Avatar

  De hamer heet: Mjölnir
  En zoals Katt Dennings zegt Meow Meow !

  Reageer
 4. Avatar

  Mjolnir

  Reageer
 5. Avatar

  Mjölnir

  Reageer
 6. Avatar

  Mjölnir

  Reageer
 7. Avatar

  Mjölnir

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.