Prijsvraag: Win Jumanji: Welcome to the Jungle op dvd of blu-ray

Vanaf woensdag 2 mei ligt de komische avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle in de winkel. Wij mogen de film twee keer weggeven, een keer op dvd en een keer op blu-ray. Lees verder om te zien hoe je kans maakt.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Wanneer vier jongeren een oude videogame console vinden met een spel waar ze nog nooit van gehoord hebben – Jumanji – worden ze onmiddellijk in de jungle setting van het spel gezogen waarbij ze de avatars worden die ze gekozen hebben. Gamer Spencer wordt een gespierde avonturier (Dwayne Johnson); football-speler Fridge verliest (naar eigen woorden) “de bovenste halve meter van zijn lichaam” en wordt een Einstein (Kevin Hart); het populaire meisje Bethany wordt een mannelijke professor van middelbare leeftijd (Jack Black); en de verlegen Martha wordt een onbevreesde krijger (Karen Gillan). Ze ontdekken dat je Jumanji niet gewoon speelt – je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan, ontdekken wat Alan Parrish 20 jaar eerder verlaten heeft, en hun mening over zichzelf veranderen – of ze zullen voor altijd vastzitten in het spel…

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“In welk jaar vescheen de eerste Jumanji-film, waarvan ‘Welcome to the Jungle’ een reboot is?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Jumanji-prijsvraag”. Je hebt tot 7 mei de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

1 reactie

  1. Wauw ziet er heel erg spannend uit!

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.