Prijsvraag: win Justice League op blu-ray of dvd

Afgelopen week verscheen Justice League op blu-ray en dvd. Wij mogen namens Warner Bros. maar liefst vijf exemplaren weggeven. Met onderstaande prijsvraag geven we twee dvd’s en twee blu-ray’s weg. Meer kans maken? Kijk dan op onze Instagram, want ook daar geven nog een keer een blu-ray weg.

Justice League

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

 

 

 

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Welke superheld komt in deze film de Justice League versterken?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Justice League-prijsvraag”. Geef eventueel je voorkeur voor dvd of blu-ray aan. Je hebt tot 2 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

 

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Oehhh 🙂 Wat zou dat leuk zijn om te winnen!

    Reageer
  2. krijg op Instagram steeds melding:
    HTTP Error 405

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.