[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win komedieprijzen met het Komediealfabet!

Deze week is het dan alweer zo ver: we zijn bij de laatste letter van het Komediealfabet aangekomen. In het Komediealfabet hebben we voor elke letter van A tot Z een thema bedacht. Daarbij werden steeds meerdere films gezocht, om uiteindelijk een uitgebreid overzicht met kijktips te creëren voor de komedieliefhebber. 

Bij de letter Z van het Komediealfabet hebben we gekozen voor het onderwerp zwangerschap. Er zijn natuurlijk heel veel komediefilms gemaakt waar zwangerschap in voor komt, maar we kunnen ze niet allemaal bespreken. Daarom hebben we zoals bij elk onderwerp weer een selectie gemaakt van een aantal komische films en het is aan jou om ten minste één film te raden die onze selectie gehaald heeft. Extra leuk, je kan er ook nog eens leuke prijzen mee winnen. Lees dus gauw verder.

winactie_komediealfabet

Van verschillende persbureau’s hebben we een aantal leuke prijzen opgestuurd gekregen om weg te geven en deze prijzen hebben we verdeeld over twee pakketten. Zo maak je bijvoorbeeld kans op de films Zootropolis, The Boss, Keeping up with the Joneses, Pitch Perfect en meer. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is ons het antwoord mailen op de onderstaande vraag.

Welke film denk jij dat we sowieso zullen behandelen in het Komediealfabet bij de Z van Zwangerschap?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Komediealfabet prijsvraag”. Je hebt tot zaterdag 17 juni 16:00 uur de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Nice!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.