Prijsvraag: Win Lake Placid Legacy op dvd!

Op 10 oktober komt horroractiefilm Lake Placid Legacy uit op dvd en wij mogen drie exemplaren weggeven. Lees verder om kans te maken op deze film.

Lake Placid Legacy

Wanneer een groep jonge avonturiers op een mysterieus meer stuit, ontdekken ze een eiland met een verlaten laboratorium en een verschrikkelijk geheim: er verblijft een moordlustig roofdier op het eiland. Maar voor ze kunnen terugkeren, raken ze verwikkeld in een strijd op leven en dood – voormalige vijanden moeten hun ego opzijzetten en samenwerken is de enige hoop om te overleven.

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“De Lake Placid-franchise begon in 1999 met de eerste film. De hoeveelste film is Lake Placid Legacy?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Lake Placid Legacy-prijsvraag”. Je hebt tot 8 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Nog meer prijzen winnen?

Check onze Instagrampagina, want daar geven twee keer The Walking Dead – seizoen 8 (een keer op dvd en een keer op blu-ray) weg. Klik hier en doe mee aan de winactie!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.