[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een leuk pakket van Get Out!

Op 20 april komt Get Out uit in de bioscoop. Deze intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Ter gelegenheid van deze bioscooprelease mogen wij twee pakketten weggeven met daarin elk twee vrijkaartjes en een t-shirt. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze bloedstollende film en wil je kans maken op een van deze schitterende prijzen? Lees dan snel verder!

Chris (Dagetout_poster_datumniel Kaluuya, Sicario) is een Afro-Amerikaanse jongen en reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Meer informatie over deze film vind je op de site http://www.getoutfilm.nl

 

winactie_getout

Om kans te kunnen maken op één van de twee mooie prijspakketten met vrijkaartjes en een t-shirt willen wij graag een antwoord op de volgende vraag:

Wat is de achternaam van de familie van Rose?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Get Out prijsvraag”. Je hebt tot 23 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

5 Reacties

 1. Terneuzen

  Reageer
 2. Armitage

  Reageer
 3. Armitage

  Reageer
 4. Armitage

  Reageer
 5. Armitage

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.