[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win leuke t-shirts van T2: Trainspotting

In het jaar 1996 kwam de Britse film Trainspotting uit en nu in 2017 komt daar dan eindelijk een vervolg op. Op donderdag 16 februari zijn RENTON (Ewan McGregor), SPUD (Ewen Bremner), SICK BOY (Jonny Lee Miller) en BEGBEI (Robert Carlyle) terug in T2: Trainspotting. Om dit te vieren hebben we een aantal superleuke t-shirts om weg te geven. Wil jij daarop kans maken? Lees dan gauw verder.

t2_trainspotting_02038539_ps_4_s-highEerst was er een kans…… Daarna kwam verraad.
Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud, Sick Boy en Begbie. Andere oude vrienden duiken ook op: leed, verlies, plezier, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfverwaarlozing en levensgevaar, allemaal staan ze klaar om hem te verwelkomen, klaar om mee te feesten.
Geregisserd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, Steve Jobs)

Voor meer informatie over de film kun je kijken op de website: http://www.t2trainspotting.nl/.

winactie_trainspotting

Wij geven twee keer een setje ontzettend leuke t-shirts weg van T2: Trainspotting, die ook nog eens supergeschikt zijn om aan te doen met Koningsdag. Om kans te maken op twee van deze t-shirts willen we graag het antwoord zien op de volgende vraag:

De film Trainspotting is gebaseerd op het gelijknamige boek. Wie is de schrijver van dit boek?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Trainspotting prijsvraag”. Je hebt tot 20 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.