[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge-pakket!

Het kan je als liefhebber haast niet ontgaan zijn dat op 25 mei Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge in de bioscoop verschijnt. Om dit te vieren geven we twee keer een leuk pakketje weg met daarin een travel pouch en een epoxy pin. Wil je kans maken? Lees dan gauw verder.

pirates-of-the-caribbean_-salazar-s-revenge_ps_1_jpg_sd-high_-2017-disneyJohnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

winactie_pirates

Wil jij kans maken op een pakket van deze film met daarin een travel pouch en een epoxy pin? Beantwoord dan onderstaande vraag.

In bijna alle films van de Pirates-reeks werd de muziek gecomponeerd door Hans Zimmer. Dit keer is het echter de beurt aan een protegé van hem. Wie is dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Pirates prijsvraag”. Je hebt tot 29 mei de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

9 Comments

 1. Geoff Zanelli

  Reply
 2. Geoff Zanelli

  Reply
 3. Geoff Zanelli

  Reply
 4. Geoff Zanelli

  Reply
 5. Geoff Zanelli. Alle drie mijn zoons zijn compleet fan van deze films, posters in hun kamer en naspele natuurlijk, dus dit is een gave actie met Pirates prijzen.

  Reply
 6. Geoff Zanelli Is het antwoord

  Reply
 7. Geoff Zanelli is het antwoord

  Reply
 8. Geoff Zanelli

  Reply
 9. Geoff Zanelli

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.