[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een prachtig prijzenpakket van American Made!

Op donderdag 31 augustus verschijnt American Made in de bioscoop, gebaseerd op de waargebeurde belevenissen van Barry Seale. Om dit te vieren geven wij twee mooie pakketten weg met daarin een super gave tas en een t-shirt van de film.  Wil jij kans maken op deze leuke prijzen? Lees dan gauw verder.

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones en Jayma Mays. Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

 

 

Wil jij kans maken op een gaaf prijzenpakket met een t-shirt en een ontzettend gave tas? Beantwoord dan de volgende vraag:

Helaas eindigde het filmen van American Made minder prettig met twee doden op de set. Wat gebeurde er?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “American Made prijsvraag”. Je hebt tot 4 september de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.