[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een prachtig zomerpakket van Finding Dory!

‘Just keep swimming’, want Dory komt er aan. Op 29 juni verschijnt dan eindelijk het lang verwachte vervolg op Finding Nemo, met ditmaal Dory in de hoofdrol. Om dit te vieren hebben we een superleuk prijzenpakket dat we weg mogen geven van Disney. In dit prachtige zomerpakket zit een strandtas, een strandmat, een pet en natuurlijk twee vrijkaartjes. Wil jij kans maken om dit fantastische zomerpakket? Lees dan gauw verder!

Disney•Pixar’s Finding Dory brengt ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai.

Misschien ben je bang dat de film een beetje tegen gaat vallen na al die hoge verwachtingen, maar wij kunnen nu alvast verklappen dat de film net zo briljant is als Finding Nemo. Vanaf volgende week kun je onze recensie lezen, maar niet voordat we een een erg leuk prijzenpakket hebben weggegeven! Wil je kans maken? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag.

findingDory


Hank is een octopus met drie harten en zeven armen, maar hoeveel armen heeft een octopus normaal?


Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Finding Dory prijsvraag”. Je hebt tot 27 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Wil je nog meer kans maken? Doe dan mee met de winactie op onze Facebookpagina!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

  1. Super leuk voor mijn kleindochter, heel graag maak ik kans

    Reply
  2. Mijn dochter is groot fan van Finding Nemo en wil heel graag naar Finding Dory, dus ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Een octopus heeft normaal 8 armen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.