Prijsvraag: Win een Robin Hood-pakket met o.a. vrijkaartjes en een hoodie.

Vanaf 22 november draait Robin Hood in de bioscoop en om dat te vieren mogen wij een supergaaf prijzenpakket weggeven. Lees snel verder om te zien wat je kan winnen en hoe je kans maakt!

Robin Hood

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

Wat kun je winnen?

We geven drie keer een pakket weg met daarin twee vrijkaartjes, een Robin Hoodie en een pijl-en-boog-pen.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Taron Egerton kroop eerder in de huid van spion Gary ‘Eggsy’ Unwin. Hoe heet deze film die in 2017 uitkwam?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Robin Hood-prijsvraag”. Je hebt tot 19 november de tijd om je antwoord in te sturen. Laat het ons weten! De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Kingsman the golden circle

    Reageer
  2. Kingsman: The Golden Circle

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.