Prijsvraag: Win S.W.A.T. (seizoen 1) op dvd!

Op 10 oktober komt het eerste seizoen van de spannende actie-misdaadserie S.W.A.T. uit op dvd. Wij mogen drie exemplaren weggeven, dus lees snel verder en zie hoe je kans maakt!

S.W.A.T. (seizoen 1)

In S.W.A.T. speelt Shemar Moore de rol van ex-marinier Daniel ‘Hondo’ Harrelson, een in Los Angeles geboren en getogen S.W.A.T.-sergeant die net de leiding heeft gekregen over een gespecialiseerde eenheid dat de laatste halt moet toeroepen voor de politie. Hondo wordt heen en weer getrokken tussen zijn loyaliteit aan de stad waar hij opgroeide en zijn plicht ten opzicht van zijn collega-politieagenten, maar hij heeft alles in zich om een prima leider en een brug te zijn tussen die twee werelden.

Wat kun je winnen?

We geven drie exemplaren weg van S.W.A.T. (seizoen 1) op dvd.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Shemar Moore speelde hiervoor 12 jaar lang in een andere misdaadserie. Welke serie is dat?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “S.W.A.T.-prijsvraag”. Je hebt tot 15 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. The Young and the Restless

    Reageer
  2. Criminal Minds; Love Shemar Moore!!!!

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.