Prijsvraag: Win Searching en Superfly op dvd of blu-ray!

Vanaf 30 januari liggen de films Searching en Superfly in de schappen. Heb jij deze films vorige jaar gemist in de bioscoop en wil je ze alsnog graag zien? Doe dan mee met de prijsvraag!

Searching

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. 37 uur later en zonder enige aanwijzing, besluit David op de enige plek te zoeken waar nog niet gezocht is en waar alle geheimen tegenwoordig worden opgeslagen: zijn dochters laptop. In een hypermoderne thriller en verteld via de technische apparatuur die we dagelijks gebruiken om te communiceren, moet David zijn dochters digitale sporen volgen voordat ze voor altijd verdwijnt.

Superfly

Superfly is een remake van de iconisch film die een genre definieerde door zijn personages, geluid en sfeer. Verteld door de artistieke lens van visionair Director X, en met een nieuwe soundtrack gecreëerd door Future en gemoderniseerd in Atlanta. Een film vol actie, die het leven van Youngblood Priest (Trevor Jackson) volgt als hij probeert zijn “American Dream” waar te maken.

Wat kun je winnen?

We geven dit setje films twee keer weg op blu-ray en één keer op dvd.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“John Cho speelde in de film Harold & Kumar Go to White Castle. Welk etenswaar is het doel van hun avontuur in die film?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Searching en Superfly-prijsvraag”. Je hebt tot 28 januari de tijd om je antwoord in te sturen. Laat het ons weten! De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Hamburgers

    Reageer
  2. hamburgers

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.