[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win speelkaarten van Now You See Me 2

Op 9 juni komt dan eindelijk het vervolg op de succesvolle film Now You See Me. In dit nieuwe deel komen de ‘Four Horsemen’ weer terug voor een gloednieuw avontuur. Op woensdag 8 juni komt natuurlijk onze recensie van de film online, maar ondertussen hebben we ook een leuke prijsvraag voor jullie bedacht. Wat je kan winnen? We geven twee setjes speciale speelkaarten van Now You See Me 2 weg!

De ‘Four Horsemen’ (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur. Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen.

NowYouSeeMePrijsvraag

Wil je kans maken op de speelkaarten van Now You See Me 2? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag.

Welke belangrijke acteur/actrice uit de eerste film keert niet terug in Now You See Me 2?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Now You See Me 2 prijsvraag”. Je hebt tot 13 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Isla Fisher

    Reageer
  2. Isla Fisher

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.