[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een supergaaf Transformerspakket

Op donderdag 22 juni verschijnt Transformers: The Last Knight in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren mogen we maar liefst drie hele gave prijzenpakketten weggeven met daarin een drinkbeker en een reisschaakspel in Transformersstijl. Wil jij een kans maken op deze prijs? Lees dan gauw verder.

transformers_-the-last-knight_ps_1_jpg_sd-high_-2017-paramount-picturesIn de spectaculaire nieuwe actiefilm Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website: http://www.transformers-defilm.nl, of de Facebookpagina: https://www.facebook.com/TransformersfilmNL.

winactie_transformers-recovered

Wil je kans maken op het Transformerspakket met daarin een drinkbeker en een reisschaakspel in Transformersstijl? Daarvoor zoeken we het antwoord op de onderstaande vraag.

Voor 2018 staat er op het programma dat er een spin-off zal verschijnen van de Transformersreeks. Over welke transformer zal deze film gaan?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Transformers prijsvraag”. Je hebt tot 26 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

4 Reacties

 1. Universe Bumblebee

  Reageer
 2. Universe Bumblebee Is het antwoord

  Reageer
 3. Universe Bumblebee

  Reageer
 4. Universe Bumblebee

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.