Prijsvraag: Win The Blacklist (seizoen 5) op dvd of blu-ray!

Het vijfde seizoen van de populaire misdaadserie Blacklist ligt vanaf aanstaande woensdag in de winkels, op dvd en blu-ray. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven, dus lees snel verder en zie hoe je kans maakt! 

The Blacklist (seizoen 5)

Raymond Reddington (James Spader) is tot zijn eigen verbazing goedgehumeurd en pakt de draad van zijn bestaan als misdadiger weer op. Zijn levenslust is alom aanwezig wanneer hij de basis legt voor zijn nieuwe bedrijf- één dat hij zal oprichten met Elizabeth Keen (Megan Boone) aan zijn zijde. Liz voelt zich verscheurd tussen haar rol als FBI-agente en de verleiding om aan haar misdaadinstinct toe te geven. In een wereld waar de zoektocht naar de Blacklisters een familietrekje is geworden zal Red ongetwijfeld zijn bijnaam als de “Conciërge van de Misdaad” weer opeisen.

Wat kun je winnen?

We geven drie exemplaren (1x dvd, 2x blu-ray) weg van The Blacklist (seizoen 5).

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Er is ook een spin-off gemaakt van The Blacklist, met in de hoofdrol de Nederlandse Famke Janssen. Hoe heet deze serie?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Blacklist-prijsvraag”. Je hebt tot 22 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. Heb je voorkeur voor dvd of blu-ray? Laat het ons weten! De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.