Prijsvraag: win The Crown (seizoen 2) op dvd of blu-ray

Het tweede seizoen van de populaire serie The Crown ligt vanaf aanstaande woensdag in de winkels, op dvd en blu-ray. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven, dus lees snel verder en zie hoe je kans maakt! 

The Crown (seizoen 2)

The Crown (door scenarist Peter Morgan) volgt Queen Elizabeth door de late jaren 50 en vroege jaren 60, waarin ze worstelt om goed om te gaan met een veranderende wereld. Ze moet de uitdagingen van een nieuw tijdperk doorstaan, van de Suezcrisis tot de moord op John F. Kennedy, en zowel de monarchie als haar huwelijk handhaven.

Wat kun je winnen?

We geven drie exemplaren (1x dvd, 2x blu-ray) weg van The Crown (seizoen 2).

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Wat is de naam van de actrice die de rol van kroondrager speelt in deze serie?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Crown-prijsvraag”. Je hebt tot 29 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. Heb je een voorkeur voor dvd of blu-ray? Laat het ons weten! De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Claire Foy

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.