Prijsvraag: Win The Good Doctor op dvd!

Deze week verschijnt de serie The Good Doctor op dvd en wij mogen drie exemplaren weggeven! Doe mee met onderstaande prijsvraag en maak kans op een exemplaar.

The Good Doctor

The Good Doctor vertelt het verhaal van Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme die aangenomen wordt op de chirurgische afdeling van het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital. Hoewel het ziekenhuisbestuur zich grote zorgen maakt over het inhuren van een chirurg met autisme, kan Shaun op een indrukwekkende manier een diagnose stellen bij een jongen. Dit leidt tot een operatie die het leven van de jongen redt, wat de mening van het ziekenhuis lijkt te veranderen. Niet iedereen is echter overtuigd … inclusief Shauns behandelende chirurg Dr. Melendez. Het wordt al snel duidelijk dat hoewel Shaun zijn weg naar de operatiekamer heeft gevonden, hij nog steeds voor een uitdaging staat als hij zijn droom om levens te redden wil waarmaken.

Wat kun je winnen?

We geven 3x een dvd weg van The Good Doctor

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“David Shore regisseerde The Good Doctor, maar is ook bekend van een eerdere ziekenhuisserie. Hoe heet deze serie, met Hugh Laurie in de hoofdrol?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Good Doctor-prijsvraag”. Geef ook je voorkeur voor dvd of blu-ray aan. Je hebt tot 23 juli de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Michael Wenting
Geschreven door:
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

8 Reacties

 1. house md

  reageer
 2. House

  reageer
 3. House

  reageer
 4. HOUSE

  reageer
 5. HOUSE

  reageer
 6. House

  reageer
 7. Antwoord= House md, nu duimen maar..

  reageer
 8. House

  reageer

reageer

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.