Prijsvraag: Win The Nun op blu-ray!

De spannende horrorfilm The Nun ligt nu in de winkels. Om dat te vieren geven wij deze week twee keer The Nun op blu-ray weg!

The Nun

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van een demonische non waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Wat kun je winnen?

We geven twee keer The Nun op blu-ray weg.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“The Nun is net als Annabelle een spin-off van welke bekende horrorfranchise?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Nun-prijsvraag”. Je hebt tot 11 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. van the conjuring

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.