Prijsvraag: win twee vrijkaartjes voor Ghostland

Vanaf 24 mei draait Ghostland in de bioscoop. Wil jij deze horrorfilm zien in de bioscoop? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes!

Ghostland

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.

Met onder andere Crystal Reed, Anastasia Philips, Emilia Jones,
Taylor Hickson en Mylène Farmer

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Ghostland is een Engelstalige film, maar wat is de moedertaal van de regisseur?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Ghostland-prijsvraag”. Je hebt tot 21 mei de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

7 Reacties

 1. frans

  Reageer
 2. Frans

  Reageer
 3. frans

  Reageer
 4. frans

  Reageer
 5. Frans

  Reageer
 6. Frans

  Reageer
 7. Frans

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.