Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Alpha!

Aanstaande donderdag gaat Alpha in première en om dat te vieren mogen wij drie keer een setje van twee vrijkaartjes weggeven! Wil je deze film ook graag in de bioscoop zien? Lees dan snel verder.

Alpha

Een episch avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt. Met o.a. Kodi Smit-McPhee en Jóhannes Haukur Johannesson. Geregisseerd door Albert Hughes.

Wat kun je winnen?

We geven drie keer een setje van twee vrijkaartjes weg.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Kodi Smit-McPhee kun je kennen van zijn rol als Nightcrawler. Uit welke bekende superheldenreeks komt dat personage?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Alpha-prijsvraag”. Je hebt tot 3 september de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. In 2016 In X-Men Apocalypse en in 2018 in Deadpool 2 komt the Nightcrawler ook weer terug.

    Wat lijkt mij dit een fantastische film. Ik heb met kippenvel naar de trailer gekeken.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.