Prijsvraag: win vrijkaartjes voor BlacKkKlansman

Vanaf 30 augustus draait de biografische misdaadkomedie BlacKkKlansman in de Nederlandse bioscopen en wij mogen drie mensen blij maken met een setje van twee vrijkaartjes! Alle winnaars krijgen ook de film Inside Man op dvd.

BlacKkKlansman

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen. Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende Get Out. BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.

Wat kun je winnen?

We geven drie keer een setje van twee vrijkaartjes weg, samen met de dvd ‘Inside Man’.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Onlangs speelde Adam Driver nog een schildknaap, in welke film was dat?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “BlacKkKlansman-prijsvraag”. Je hebt tot 27 augustus de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer?

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

5 Reacties

 1. The Man who killed Don Quixote

  Reageer
 2. The Man who killed Don Quixote

  Reageer
 3. The Man who killed Don Quixote

  Reageer
 4. The Man who killed Don Quixote

  Reageer
 5. The Man who killed Don Quixote

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.