[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Doctor Strange!

Op 27 oktober is het dan eindelijk zo ver en verschijnt Doctor Strange in de bioscoop, in 3D! Zoals de meeste Marvel-films lijkt ook deze weer een groot succes te worden en jij kan kans maken op twee vrijkaartjes voor de film. Hoe je dat doet? Geef het antwoord op onderstaande vraag.

In Marvel’s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carrière als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter zich te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magiër die er bestaat. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mystieke en visueel fenomenale reis.

doctorstrange_prijsvraag

Om kans te maken op de vrijkaartjes die we weg mogen geven van The Walt Disney Company zoeken we het antwoord op onderstaande vraag.

Wie speelt de rol van Dr. Stephen Strange in deze nieuwe film van Marvel?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Doctor Strange prijsvraag”. Je hebt tot 24 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Wil je kans maken op een prachtig Doctor Strange-prijzenpakket? Doe dan mee met de winactie op onze Facebookpagina!
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Benedict cumberbatch

    Reageer
  2. Mooie prijsvraag, succes allemaal.

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.