[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Resident Evil: The Final Chapter!

Resident Evil: The Final Chapter verschijnt op 26 januari in de Nederlandse bioscopen en wij hebben daarvoor twee keer een setje vrijkaarten om weg te geven. Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor de nieuwe film van Resident Evil? Lees dan gauw verder.

filmposter-resident-evil-the-final-chapter

Resident Evil: The Final Chapter is gebaseerd op de populaire videogameserie. Dit is het laatste deel in de meest succesvolle videogamefilm-franchise aller tijden, die tot dusver wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht.

Na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon: The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de overlevenden van de apocalyps.

Voor meer informatie over de film kun je kijken op de website: www.residentevilthefinalchapter.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/ResidentEvilFilmNL.

winactie_residentevil

Om kans te maken op de vrijkaartjes voor Resident Evil: The Final Chapter willen we het antwoord zien op de volgende vraag:

Resident Evil: The Final Chapter is de laatste film, maar hoeveel films kwamen er eerder al uit in de Resident Evil-reeks?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Resident Evil prijsvraag”. Je hebt tot 30 januari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

3 Reacties

  1. Wauw wat een geweldige film lijkt me dat!

    Reageer
  2. 5

    Reageer
  3. 5

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.