Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Searching

Searching draait nu in de bioscoop. Heb jij de film nog niet gezien? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een setje van twee vrijkaartjes en een webcam-blocker.

Searching

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

Wat kun je winnen?

We geven drie keer een set van twee vrijkaartjes en een webcam-blocker weg.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“John Cho speelde in de film Harold & Kumar Go to White Castle. Welk etenswaar is het doel van hun avontuur in die film?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Searching-prijsvraag”. Je hebt tot 17 september de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Hamburgers

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.