[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Snowden!

Op 10 november verschijnt de spannende film Snowden in de Nederlandse bioscopen. Wil jij deze film graag zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we geven twee vrijkaartjes weg. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaande prijsvraag beantwoorden.

De bloedstollende thriller Snowden van Oscarwinnend regisseur Oliver Stone, onthult het ongelooflijke en persoonlijke verhaal van Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt), een voormalig NSA medewerker die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt. Sommigen beschouwen Edward Snowden als een held, anderen als een verrader. Wat je ook gelooft, het epische verhaal over waarom hij het deed en het leven dat hij achterliet zorgt voor een van de meest boeiende films van het jaar.

snowden_60082439_st_2_s-high

Wil jij kans maken op vrijkaartjes voor deze spannende thriller? Beantwoord dan de onderstaande vraag.

In welk jaartal zorgde Edward Snowden ervoor dat er geheime informatie gelekt werd naar de pers?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Snowden prijsvraag”. Je hebt tot 7 november de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

3 Reacties

  1. 2013

    Reageer
  2. 2013

    Reageer
  3. 2013

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.