[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor The Big Sick!

Vanaf 3 augustus is de romantische komedie The Big Sick in de bioscoop te zien en wij mogen hier vrijkaartjes voor weggeven. Wil je die winnen? Absoluut, want dit is misschien wel dé romantische komedie van het jaar en zeker de moeite waard om te zien. Lees dus gauw verder om te kijken wat je hiervoor moet doen.

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. Legendarisch producer Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) heeft een reputatie om comedytalent te ontdekken en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren.

We geven twee keer een setje vrijkaarten weg voor The Big Sick en jij kan deze winnen door antwoord te geven op onderstaande vraag.

The Big Sick ging in première op een filmfestival waarna het direct een succes werd. Welk filmfestival was dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “The Big Sick prijsvraag”. Je hebt tot 7 augustus de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Sunday Filmfestival

    Reageer
  2. Sundance filmfestival

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.