Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor The First Purge!

Vanaf donderdag 5 juli draait The First Purge in de bioscoop. In deze vierde film in de Purge-reeks krijg je te zien hoe het allemaal begon met de jaarlijkse zuivering. Ook zo nieuwsgierig? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes.

The First Purge

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Meer weten? Check de website!

Wat kun je winnen?

We geven drie keer een setje van twee vrijkaartjes en een pet weg.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Hoe heette het vorige deel in de filmreeks dat in 2016 uitkwam?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Purge-prijsvraag”. Je hebt tot 9 juli de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. The Purge: Election Year

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.