[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor Gods of Egypt 3D!

Op 24 februari verschijnt het spectaculaire actie-avontuur Gods of Egypt 3D in de bioscoop en wij mogen hiervoor twee vrijkaartjes weggeven. De trailer is al veelbelovend, dus alle reden om mee te doen.
In het Gods of Egypt gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling. Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Samen nemen zij het op tegen Set (Gerard Butler), de meedogenloze god van de duisternis die het eens welvarende rijk in chaos en oorlog heeft gestort en zowel dit leven als het hiernamaals wil vernietigen. De confrontatie met Set en zijn handlangers voert het onwaarschijnlijke team tot ver in het hiernamaals. Hier moeten mensen en goden ultieme testen van moed en opoffering doorstaan op weg naar de laatste epische confrontatie.

GodsOfEgypt_DOMTrlr1_Texted_HD 4087.tif

Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor dit spectaculaire actie-avontuur? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Wil je meer kans maken? Doe dan mee met onze actie op Facebook.

De regisseur van deze film is ook al bekend van films als The Crow en I, Robot. Wie is dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Gods of Egypt prijsvraag”. Je hebt tot 29 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Succes allemaal.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.