[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een zomers strandpakket van Baywatch!

Deze week is het tijd om eens de verkoeling in de bioscoop op te zoeken en ondertussen toch te genieten van het strand, want op 1 juni verschijnt Baywatch op het witte doek. Om deze film nog eens een extra zomers tintje mee te geven hebben we daarom maar liefst drie leuke strandpakketten. Wil jij kans maken op zo’n pakket? Lees dan gauw verder.

baywatch_ps_1_jpg_sd-high_-2017-paramount-pictures-all-rights-reserved

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Wil je meer informatie over de film? Kijk dan op de website: www.baywatchfilm.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/BaywatchNL.

winactie_baywatch

Om kans te maken op een leuk strandpakket met daarin een Baywatch-strandtas en een -waterfles willen we graag het antwoord op de volgende vraag:

De film Baywatch is natuurlijk geïnspireerd door de gelijknamige serie. Hoeveel afleveringen kende deze serie?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Baywatch prijsvraag”. Je hebt tot 5 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

15 Reacties

 1. 242

  Reageer
 2. 243

  Reageer
 3. 242

  Reageer
 4. 243

  Reageer
 5. 243

  Reageer
 6. 243

  Reageer
 7. 243

  Reageer
 8. 243

  Reageer
 9. 243

  Reageer
 10. 243

  Reageer
 11. 243

  Reageer
 12. 243

  Reageer
 13. 242

  Reageer
 14. 243

  Reageer
 15. 243

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.