[AFGELOPEN] Stem op de Movies Top 20 en win mooie prijzen!

Het einde van het jaar zit er weer aan te komen en dus is het tijd voor een terugblik op 2015. Er verschenen dit jaar weer enorm veel films in de bioscoop, maar wat waren nou eigenlijk de beste? Graag willen we jullie vragen om mee te bepalen wat de leukste films van dit jaar waren. 

Wil jij ook graag meebepalen wat er in onze Movies Top 20 van dit jaar staat? Je kan hiervoor stemmen tot en met 25 december. Dat doe je door jouw top 3 te mailen naar [email protected] (onder vermelding van “Movies Top 20”, samen met je naam, adresgegevens en leeftijd) of door deze in een reactie te plaatsen op onze omslagfoto op Facebook. Behalve dat je daarmee helpt om onze lijst zo goed mogelijk samen te stellen, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Top20_deel1

Voor de prijzen hebben we verschillende van onze vaste persbureaus benaderd die ons gedurende het jaar van recensiemateriaal hebben voorzien. We zijn daar altijd zeer blij mee en ook zijn we dankbaar voor de prijzen die ze ons aanbieden voor deze Movies Top 20. Van alle films en gadgets die we opgestuurd krijgen gaan we een aantal mooie pakketten samenstellen die we verloten onder de stemmers. Wat we allemaal precies aan prijzen weg gaan geven kunnen we nog niet zeggen, maar wel kunnen we al zeggen dat er een aantal topfilms bij zitten zoals  Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Rendez-Vous, Beestenboot, Side Effects en nog veel meer.

Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door: The Walt Disney Company Benelux, Independent Films en Triple P Entertainment.

Top20_deel2

Er zijn dit jaar zeker een honderdtal films in première gegaan die niet te missen zijn geweest voor het grote publiek. Alleen, weet jij nog welke films er begin dit jaar in de bioscoop hebben gedraaid? Om je een beetje op weg te helpen hebben we 96 bekende titels samengevat in vier plaatjes. Met zoveel keus in films is de kans groot dat je goede titels als The Imitation Game, Michiel de Ruyter, Big Hero 6 en Avengers: Age of Ultron vergeet mee te nemen in je overweging bij de vraag: “Wat zijn jouw favoriete films uit 2015?”

Top20_deel4

Laat je vooral inspireren door alle titels waarvan een poster in de afbeeldingen is verwerkt, maar onthoud dat er nog véél meer films uit zijn gekomen sinds 1 januari 2015. Gelukkig is er ook nog een handige en complete lijst van alle films die in 2015 een bioscooprelease hebben gehad. Denk nog even goed na over je persoonlijke top 3 en vul jouw favorieten voor onze Movies Top 20 in.

Ben jij ook een fan van games? Onze games-afdeling houdt dit jaar een Games Top 50 waarop je kan stemmen en ook zij hebben mooie prijzen om weg te geven. Stem dus ook gauw op de Games Top 50!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.