Terugblik op The Office: Pranks (deel 1)

Na negen seizoenen zwaaide The Office negen jaar geleden af, maar de serie is nog steeds heel populair. In een aantal artikelen gaan we terugblikken op deze fantastisch sitcom. Vandaag zetten we een aantal van de leukste pranks voor je op een rijtje.

Toiletbureau

The Fight (seizoen 2, aflevering 6)

Wat onprofessioneel van Dwight dat hij zijn bureau kwijt is geraakt! Gelukkig neemt hij wel even professioneel zijn telefoon op, zodra blijkt dat de toiletruimte de nieuwe plek is voor gevonden voorwerpen.

Cadeaubureau

Moroccan Christmas (seizoen 5, aflevering 11)

Jim zet zijn zwarte band voor cadeaus inpakken in om Dwights bureau feestelijk in te pakken. Dwights kracht om een hert te vellen in tien minuten helpt hem niet bij het doorzien van de hele grap.

Megabureau

St. Patrick’s Day (seizoen 6, aflevering 19)

Diedeldie en Diedeldom zijn met zwangerschapsverlof, dus claimt Dwight hun bureaus om zijn gedroomde werkplek te creëren. Diedeldom pakt hem op gepaste wijze terug. Gelukkig neemt Dwight wederom, professioneel als hij is, de telefoon als gewoonlijk op.

Dwight vecht tegen zichzelf

Murder (seizoen 6, aflevering 10)

Uiteraard is het belangrijk om je collega’s jaarlijks bijles te geven in de vechtkunst, maar dat betekent wel dat niemand meer vrijwillig slachtoffer wil zijn. Jim krijgt Dwight zover dat hij zichzelf als vrijwilliger neemt.

Laten we in morse praten

The Cover-Up (seizoen 6, aflevering 24)

Jim en Pam gaan voor deze grap zo ver dat ze morse hebben geleerd. Het toppunt van de grap is wel dat ze uiteindelijk met z’n drieën communiceren door met hun ogen te knipperen.

Hoe geef je een tuinfeest?

Garden Party (seizoen 8, aflevering 4)

Jim heeft slechts een exemplaar verkocht van zijn boek The Ultimate Guide to Throwing a Garden Party verkocht, maar dat is het zeker waard. Een poets die de hele aflevering duurt, met als hoogte punt het aankondigen van de gasten.

Gehaktballen

Pool Party (seizoen 8, aflevering 12)

Een poets met een dubbele laag en een hardop lachende Stanley, wat heeft mens nog meer nodig?

Aziatische Jim

Andy’s Ancestry (seizoen 9, aflevering 3)

Een heerlijk doordachte grap van Jim om een bevriende acteur zijn plek in te nemen. Het enige jammere is dat deze grap niet de hele aflevering doorgaat.

 

 

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.