Mijn Week In Beeld: Guilty Pleasure

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week vertelt Jantine over haar week.

Soms heb je weleens van die weken, dat je niet weet wat je moet kijken op de televisie. Dan zijn het vooral van die weken waarin er geen spannende series of films te zien zijn. Komkommer weken noem ik ze dan. Wat doe je dan tijdens dit soort weken? Netflix opstarten en zoeken naar een leuke serie of film. Nou, ik kan je vertellen, ook Netflix liet mij deze week aardig in de steek. Ja, er zijn genoeg leuke series en films te zien, maar niet waar ik nu zin in had. Ik had zin in een film waarbij je vooral niet hoeft na te denken, gewoon een simpele vrouwenfilm. Het werd Step Sisters.

Stomp The Yard is een film die velen kennen, Step Sisters is de vrouwelijke variant die eerder dit jaar op Netflix is uitgekomen. Er wordt zelfs gerefereerd naar Stomp The Yard aan het begin van de vrouwenfilm. Vaak is het zo, dat een reboot of een vervolg, toch niet zo goed blijkt te zijn als het origineel. Duidelijk het geval bij Step Sisters. Maar goed, ik had dan ook gezegd dat ik een film wilde zien waarbij ik niet hoefde na te denken, nee het verloop van dit verhaal kennen we allemaal al wel. Zonde, want hoofdrolspeelster Jamilah, gespeeld door Megalyn Echikunwoke, hebben we in betere films en series gezien waarbij ze veel beter tot haar recht kwam.

Waar ik afgelopen week wel van heb genoten: Temptation Island. Ik ga er echt voor zitten en als ik het niet live kan zien, neem ik het op om zo snel mogelijk terug te kijken. Een echte guilty pleasure, zo gezegd. Ik vind het heerlijk om te zien hoe dom mensen eigenlijk wel niet kunnen zijn. Ik wil niemand kwetsen of iets, maar kom op. Als je mee doet aan zo een programma, dan weet je dat je vriend of vriendin vreemd zal gaan; is het niet in de eerste aflevering, dan wel in de tweede of derde. Ik vind het vooral erg leuk om te bedenken wie de volgende is die een misstap maakt. Heerlijke sensatie televisie.

Waar ik ook elke week trouw voor ga zitten is Wie is de Mol. Al een paar jaar kijken mijn man en ik elke week naar dit programma en vinden we het leuk om mee te raden wie de mol is. En mijn mol dit seizoen is Olcay Gulsen. De eerste aflevering irriteerde ik mij vooral aan haar, maar al snel sloeg de irritatie om in de mol. Met onze redactie zitten we in een poule van de Wie is de Mol-app en dankzij een van de redactieleden, ben ik afgelopen weekend een groot deel van mijn punten kwijt geraakt. Ik begon te twijfelen en zette punten in op een andere kandidaat. Niet twijfelen, nooit twijfelen tijdens dit programma. Mijn mol is Olcay, wie is jouw mol? Laat het weten in een reactie hieronder!

 

Geschreven door
Sinds haar tiener jaren kijkt Jantine graag naar films en series. Veel vind ze leuk om naar te kijken, maar kom niet met horror aanzetten. Sinds de komst van Netflix is het nog makkelijker om te binge-watchen en nieuwe series en films te ontdekken die ze anders niet zou kijken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.