Mijn Week in Beeld: Inhalen

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Merel die even een inhaalslag moest maken.

Onlangs ben ik lekker op vakantie geweest en die vakantie heb ik gebruikt om een flinke inhaalslag te maken in alle boeken die ik nog wilde lezen. Ik was een week weg en in die week heb ik vijf boeken gelezen. Mijn lijst met nog te lezen boeken heb ik dus in ieder geval weer een stukje kleiner weten te maken. Heerlijk natuurlijk dat ik daar eindelijk eens de kans voor had, maar in die week weg miste ik de releases van twee films die ik graag wilde zien.

Het eerste wat ik deed toen ik thuis kwam was dus een kaartje bestellen voor Deadpool 2. Helaas voor mij draaide deze maar één week in IMAX en die week was net voorbij toen ik eindelijk tijd had om naar de bioscoop te gaan. Dat mag echter de pret niet drukken natuurlijk. Hoewel ik deze tweede film toch lang niet zo leuk vond als de eerste, heb ik er toch van genoten en regelmatig gelachen. Twee dagen later was het tijd voor de andere film waarvan ik de release gemist had.

Waar ik normaal op dinsdagavond naar de sneakpreview ga, werd het deze keer Solo: A Star Wars Story. Dit keer wel weer in IMAX en 3D. Veel mensen vinden dat met name de 3D niet veel toevoegt, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik zie wel degelijk het 3D-effect en ik kan daar zeker van genieten. Omdat ik natuurlijk veel filmliefhebbers ken, had ik al wat dingen over de film gehoord en die waren voornamelijk erg positief. Ik ging dan ook met hoge verwachtingen heen en helaas werden die niet helemaal waargemaakt. Het was een prima film, maar toch net niet wat ik gehoopt had.

Behalve de films die ik bij thuiskomst moest inhalen kwam ik er ook achter dat ik nog een serie moest inhalen. Pasgeleden kocht ik een nieuwe televisie want de oude was iets te klein en dat werd met name bij het gamen (God of War) wat vervelend. Met de nieuwe tv besloot ik dan ook eindelijk maar eens Netflix te installeren. Echt veel interessants vond ik daar niet op staan aan films en series die ik nog niet gezien had. Ik heb er dan ook een aantal weken niets mee gedaan, maar bij terugkomst van vakantie heb ik daar verandering in gebracht.

In mijn vakantie schreef mijn collega Jantine namelijk een recensie over het derde seizoen van Scorpion en toen realiseerde ik mij opeens dat ik deze ook nog niet gezien had. Het Netflixaccount werd dus opgestart en het bingewatchen kon beginnen. Helaas had ik iets te weinig tijd om daadwerkelijk de hele serie er al door te jagen, maar ik heb een goede start gemaakt in de afgelopen week. Ik weet nog niet wat ik er van vind eigenlijk. De serie is vermakelijk maar er zijn zo veel dingen die niet kloppen en het valt zo in de herhaling. Je kan bijna van minuut tot minuut voorspellen wat er gaat gebeuren. En toch blijf je doorkijken…

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.