Mijn Week in Beeld: Losse eindjes

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Sylvano.

Twee weken geleden vertelde ik jullie over mijn vakantie. Inmiddels ben ik in IJsland en kan ik het wat rustiger aan gaan doen. Afgelopen week was vooral bedoeld om de losse eindjes weg te werken, en dat is maar deels gelukt eigenlijk. De recensie van Fallout 76 staat online en ik was niet echt positief. Na Fallout 76 ben ik verder gegaan met Battlefield V ter recensie. Deze moet alleen even op zich laten wachten tot ik terug ben. Ik had ook in de planning om pas komende maand te beginnen aan de remake van Spyro. Toch ben ik hier afgelopen week al aan begonnen omdat ik Koos Besluiteloos was met wat ik moest gaan spelen. Vooralsnog geen spijt van gehad; Spyro heb ik in mijn jeugd overgeslagen, maar blijkt erg leuk om te spelen.

Op het gebied van films en series was het een goede week. De poster kent inmiddels weer twee hokjes die zijn open gekrast. Er werd een paar dagen terug een trailer gedropt van The Lion King en dus besloot ik daarna de animatiefilm te gaan kijken. En natuurlijk, ik heb een aantal keer echt moeten huilen. Wat blijft het toch een mooie film, ik ben dan ook benieuwd hoe de live action film gaat worden. De tweede film die ik gekeken heb was Gangs of New York. Een indrukwekkende film die ik al eens eerder heb gezien, maar waar ik weinig van heb meegekregen toen. Na de vakantie eens kijken welke films er nog meer van de poster aan bod gaan komen.

En als laatste series natuurlijk. Ook daar heb ik niet stilgezeten afgelopen week. Iedere maandagochtend heb ik een vast ritueel. Straks wordt dat weer Game of Thrones, maar nu was het The Walking Dead. Het negende seizoen heeft net zijn mid-season finale gehad en die was eindelijk weer eens goed. Het negende seizoen van The Walking Dead is erg aan het inkakken op dit moment en dus moest er wel iets spannends gaan gebeuren. Een tijd geleden had ik mijzelf voorgenomen om ook weer eens te beginnen aan Riverdale. Daar heb ik toen vier afleveringen van gezien en toen vond ik het wel welletjes. Nou, daar ben ik dus weer mee begonnen en wat was dat spannend zeg! Ik ben inmiddels verslaafd en met een beetje geluk heb ik het eerste seizoen dan ook snel helemaal gezien.

Voor nu ga ik vooral genieten van het landschap hier in IJsland en zie ik in Nederland wel waar ik als eerste mee ga beginnen. Gisteren is de nieuwste DLC van Destiny 2: Forsaken uitgebracht en daar kijk ik erg naar uit. Vrijdag gaat de nieuwe raid online en kan ik niet wachten om ook daar mee aan de slag te kunnen. Oftewel, er wacht genoeg op mij zodra ik terug ben.

Sylvano Witte
Geschreven door:
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

reageer

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.