Mijn week in beeld: Ontdekken met een bioscoopabonnement

Sinds ik aan mijn nieuwe baan ben begonnen en weer vaker ben gaan sporten, ben ik steeds selectiever geworden op het gebied van films, games en series. Er was een periode dat ik van alles keek en bewust op zoek ging naar minder bekende media omdat ik even door alle toppers en persoonlijke favorieten heen was. Nu ben ik veel actiever en ligt het niveau van wat ik kijk en speel gemiddeld een stuk hoger. Toch is de keerzijde dat ik de wat obscuurdere pareltjes die ik soms wist te vinden nu niet zo snel meer zal ontdekken.

Om hier iets aan te doen op een leuke manier, heb ik sinds kort een Pathé Unlimited-pas genomen. Normaal was naar de bioscoop gaan iets wat ik alleen deed voor films die ik echt graag wou zien. Nu is het makkelijker om op een vrij moment even langs de bioscoop te gaan en een film te kijken waar ik mijn twijfels bij heb. Is het niks, dan loop je halverwege gewoon weg. De hele bioscoopervaring maakt het net wat leuker, waardoor ik deze films toch een kans geef. Ik ben pas een korte tijd onderweg met mijn Pathé Unlimited-pas en nu al heeft hij zijn waarde bewezen.

Zo ben ik laatst naar Bohemian Rhapsody geweest, een film die ik normaal niet in de bios had gekeken. Misschien had ik hem thuis ooit nog gekeken op mijn kleine schermpje en slechte geluidsinstallatie en was een groot deel van de charme van de film aan me voorbij gegaan. Nu was het echter een van de indrukwekkendere films die ik in tijden heb gezien. De heerlijke Queen-muziek die door de zaal werd geblazen, de concerten die je op het grote scherm te zien kreeg, het was echt een film die perfect was voor de bioscoop en een aanrader voor muziekliefhebbers.

Een andere film waar ik mijn twijfels bij had was Dragon Ball Super: Broly. Dragon Ball Z heb ik altijd geweldig gevonden, maar Dragon Ball Super was toch een beetje een slap, humoristisch aftreksel van die serie. Toch besloot ik met een maat samen het een kans te geven en ik ben toch blij dat we het gedaan hebben. Het was verre van een goede film, maar holy Broly wat was het gaaf om insane Dragon Ball gevechten op een groot scherm te zien. Voor de echte fans toch een aanrader en wederom een film die ik zonder mijn nieuwe Pathé-vriend misschien was misgelopen of in ieder geval niet zo indrukwekkend had ervaren. Voor filmliefhebbers ben ik er nu dan ook van overtuigd dat een bioscoopabonnement zeker de moeite waard is!

Written by
Mark schrijft al jaren graag en geniet ook altijd van games, films en televisie. Bij Play Watch Read focust hij zich vooral op de games en dat doet hij met veel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.