[AFGELOPEN] Win een The Hunger Games: Mockingjay part 2 prijzenpakket!

Met Mockingjay part 2  komt er op 18 november een spetterend einde aan de populaire reeks van The Hunger Games en dit kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Je maakt daarom kans op een prachtig prijzenpakket en daarvoor hoef je alleen maar de vraag juist te beantwoorden.

De grote finale breekt aan, waarin Katniss samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13 de confrontatie opzoeken met President Snow. Katniss en haar team gaan een ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss te wachten staan, zijn uitdagender dan zij ooit onder ogen heeft moeten komen tijdens The Hunger Games.

hunerGamesPrijsvraag

Wil jij kans maken op een gaaf Hunger Games-pakket met daarin een sleutelhanger, telefoonstickers, tas en een pet of notitieboekje? Beantwoord dan de onderstaande vraag.

Uit welk district kwam het meisje Rue waarmee Katniss in de eerste film samenwerkt?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd, naar: [email protected] onder vermelding van “Mockingjay prijsvraag”. Je hebt tot 23 november de tijd om je antwoord in te sturen. Winnaars worden via de mail bekendgemaakt.

Nog meer kans maken? Dat kan! Via Facebook geven we namelijk nogmaals één keer dit mooie pakket weg. Bezoek dus snel onze Facebookpagina en vergroot je kans!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.