Win leuke prijzen van Ghost in the Shell

Op 30 maart verschijnt de actievolle sciencefictionfilm Ghost in the Shell in de bioscoop. Om dit te vieren geven we twee keer een pakketje weg van deze film, met daarin een t-shirt en een waaier. Wil jij kans maken op deze prijs? Lees dan gauw verder.

ghost_in_the_shell_02035391_ps_1_s-highIn Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit ‘Beat’ Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

Voor meer informatie over de film kun je kijken op de website: www.GhostintheShellFilm.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/Ghostintheshellnl.

winactie_ghostintheshell

Om kans te maken op een t-shirt en waaier willen we graag het antwoord zien op de volgende vraag:

Regisseur Rupert Sanders regisseerde zijn eerste bekende film in 2012. Welke film was dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Ghost prijsvraag”. Je hebt tot 03 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Redactie
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.