Win twee vrijkaarten voor A Quiet Place: Day One

Vanaf donderdag 27 juni draait de spannende horrorfilm A Quiet Place: Day One in de bioscoop en wij mogen drie keer een setje van twee vrijkaarten weggeven. Wil jij deze film ook graag zien? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt!

“A Quiet Place: Day One is een prequel op de eerdere A Quiet Place-films en laat zien hoe de stille wereld ontstaan is.”

Bron: Universal Pictures International

Wie speelt de hoofdrol van Sam in deze film?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot en met 30 juni 2024 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.